Tuesday, January 3, 2012

cepatlah sembuh sayang

tahun baru ini disambut dengan kesihatan badan yang kurang memuaskan. Badan anakku panas semacam jer...demam. mommy telah bawa pergi ke klinik 1M pada hari pertama 2012. cuma paracetamol syrup jer yang diberikan. tapi macam tiada perubahan apa-apa pun...semalaman anakku kepanasan. tak boleh tido dibuatnya. menangis...merengek-rengek. hati mommy tak senang. 

the next day, ajak aunt ubong pegi beli cool fever...hurmm...kelasakanmu menyebabkan cool fever tersebut melekat di lantai, bukannya di dahi. hadoii..still tak da perubahan. semalam iaitu 3/1 mommy bawa anakku pergi jumpa dr. george. rupa-rupanya clinik tersebut milik orang kayan. bagus owhh...nama penuh dr. tersebut ialah dr. george emang  dan cliniknya  lokasinya di mosjaya.Di klinik, anakku meronta-ronta kerimasan.. mommy pun tak tau apa nak buat. tapi..after kasi paracetamol dari dr. george, suhu mulu turun. rupa-rupanya paracetamol ni berbeza kot...hari ni pun still lagi panas tapi kurang sikit dari semalam.

 1.1.2012

 2.1.2012

 3.1.2012

3.1.2012

cepatlah sembuh duhai permata hati mommy. kesian mommy tengok...kalaulah anakku boleh bagitau apa yang sakit pada anakku, bolehlah mommy urutkan. mommy turut takut anakku menangis yang berpanjangan lagi. mommy serik apabila nafas anakku seolah-olah terhenti. jangan takutkan mommy lagi, sayang.

malam ni nanti kita akan balik kl. jumpa daddymu..mungkin juga demam ini disebabkan kerinduanmu terhadap daddy kot. mommy cuma mengandaikan...

mommy love you.

No comments:

Post a Comment