Tuesday, September 13, 2011

si kecik bikin bengang!!

Aduhai anakku sayang....
bengangnya mommy dengan karenahmu hari ni. menangis bagai. tak nak henti-henti. mommy kasi buai pun tak nak. kasi minum susu pun tak nak...jadi mommy masukkan jer dalam baby coat. lagilah....menangis menjerita tanpa air mata...tapi mommy buat bodoh jer pasal mommy tak suka anakku tak  nak ikut apa yang mommy katakan. Sekarang, tengah memekik dan buatkan mommy rasa sangat tension dan stress!!!  anakku suka buat apa yang anakku nak buat tapi tak nak dengar cakap mommy. biar still kecik, mommy nak anakku belajar apa yang mommy suka dan tak suka. so...kena ikut cakap mommy ok.

Learn your lesson now,k. Mommy takkan pujuk. Coz anakku telah membuat mommy gerammmmm!!!

loves,
mommy

2 comments:

Cik Ila said...

sabar2...tu la kan,bdk kecik ni kita xleh manjakan sangat..nanti menjadi2 prangainya...baik buat mcm akak buat tu...

*slm perkenalan kak,jumpe kt innit td.. ;)

Mrs. Daniel said...

hai ila...salam perkenalan. tu lah cik ila...harus bersabar nih. tapi kekadang terlebih juga emosi ni. ringan jer tangan naik. huhu

Post a Comment